Website laten maken

Al meer dan 15 jaar bouwen wij professionele websites. Websites naar wens van de klant en die goed gevonden worden bij de zoekmachines. Met de juiste content en zoekwoorden vergroten we de vindbaarheid en verhogen we de conversie van bezoeker naar klant.

Tegenwoordig zoekt iedereen met Google. Om gevonden te worden met uw bedrijf heeft u een professionele website nodig die ook goed zichtbaar is op mobiel. Daarnaast zorgt een goede website voor veel bezoekers die via uw website contact met u gaan opnemen.


Webdesign nieuwe website laten maken

Met een professionele site zorgen wij voor een snelle, stabiele en veilige website voor bezoekers. Wij realiseren een website die zowel op desktop, laptop, tablet en mobiel er goed uitziet. Of dit nu een website is voor een restaurant, makelaar, kapper, boekhouder, bouwbedrijf of dierenwinkel..wij maken het!

Daarnaast bieden wij een tal van mogelijkheden om uw website compleet te maken. U kunt denken aan een cms beheersysteem zodat u waar u ook bent zeer eenvoudig uw eigen website kunt onderhouden. Naast het plaatsen van teksten en foto's kunt u ook blogs schrijven, video's plaatsen en zelfs producten verkopen via een webshopmodule. Entersite biedt altijd een compleet website pakket waarbij snelheid, veiligheid en eenvoud samenkomt voor prima prijzen!

Werkwijze

Stap 1: Wensen en prijsopgave

Zodra wij uw offerte aanvraag binnen hebben zullen we contact met u opnemen om de verdere mogelijkheden en wensen te bespreken. Vervolgens zullen we u een vrijblijvende offerte via de mail sturen

Stap 2: Concept maken

Is de offerte interessant voor u en gaat u akkoord? Dan zullen we beginnen met een eerste concept van de website op basis van uw huisstijl en logo. Vervolgens zullen we dit concept aan u voorleggen met de vraag of u tevreden bent en of we verder kunnen bouwen

Stap 3: Teksten en foto's aanleveren

In de tussentijd kunt u teksten en foto's aanleveren via de mail of deze plaatsen in het cms beheersysteem

Stap 4: Definitieve website

De website zullen we nu definitief gaan realiseren op basis van de aangeleverde teksten en foto's. Ook extra's zoals een fotoslider, galerie of aanvraagformulier zullen nu verwerkt worden.

Stap 5: Zoekmachine optimalisatie

Tevens zullen we nu de nieuwe website gaan optimaliseren voor de zoekmachines en de aangeleverde teksten en foto's controleren en waar nodig verbeteren.

Stap 6: Finetuning en online zetten

Na een laatste finetuning van de website zullen we deze online zetten. U kunt nu gebruik maken van het online cms om uw eigen website te beheren


Interesse in een nieuwe website? Vraag een vrijblijvende offerte aan