• Website naar wens
    Zoekmachine optimalisatie

    Nieuwe website


Reviews en klantbeoordelingen

star1star1star1star1star

Zeer tevreden over onze nieuwe website en vernieuwde cms. we werden al goed gevonden via Google maar met de nieuwe mobiele site zien we nu al binnen 1 maand meer bezoekers op onze website.
Geplaatst op 2-2-2020 door Brenda | Naaldwijk


star1star1star1star1star

Entersite onderhoud onze website en ontwerpt en plaatst onze digitale menukaarten. Daarnaast hebben ze een videomodule op onze website geplaatst waarbij je alle kanten van het strand van Hoek van Holland kunt bekijken. Top werk!
Geplaatst op 7-11-2019 door BeachclubOne | Hoek van Holland


star1star1star1star1star

Bouwers van entersite heeft voor ons een internationale site mogen bouwen met een enorme database van vele duizenden schepen met soms wel 10 foto's per schip die online gekocht kunnen worden. De site is supersnel met laden maar ook het beheer is razendsnel en heel eenvoudig in gebruik om schepen te beheren...zeer tevreden over het maatwerk!!!
Geplaatst op 19-8-2019 door Epimare


star1star1star1star1

Ze leveren prima diensten
Geplaatst op 1-3-2019 door Rob


star1star1star1star1star

Wij hebben bij Entersite een rekenmodule laten ontwikkelen waar wij dagelijks gebruik van maken. Dit scheelt ons ontzettend veel tijd. John heeft ons goed geadviseerd en is adequaat met updates doorvoeren.
Geplaatst op 15-1-2019 door Intranet Secure


star1star1star1star1star

Mail werkt snel en ligt er nooit uit
Geplaatst op 16-12-2018 door Gerard


star1star1star1star1star

Entersite ontwikkelt met veel succes onze websites en hun zorgen dat wij zeer goed worden gevonden. Ze zijn altijd goed bereikbaar en denken mee met oplossingen voor ons bedrijf. Aanrader
Geplaatst op 27-10-2018 door Slotenspecialist


star1star1star1star1star

Prima service
Geplaatst op 27-8-2018 door Adriana


star1star1star1star1star

Wij zijn al jaren klant bij Entersite en zeer tevreden. We kunnen altijd een mail sturen met updates voor de websites die kosteloos worden doorgevoerd. Dat is pas een service.
Geplaatst op 7-8-2018 door Dirk


star1star1star1star1star

Al jaren klant en nog steeds blij met de service :)
Geplaatst op 19-6-2018 door Kapper Rijswijk


star1star1star1star1star

Professioneel webbedrijf. John denkt mee en geeft goed en eerlijk advies.
Geplaatst op 30-5-2018 door Ron


star1star1star1star1star

Wij wilde alleen email zonder website. Bij veel bedrijven was dit niet mogelijk. Bij Entersite kon dit wel en was dezelfde dag nog geregeld voor een prima prijs
Geplaatst op 7-1-2018 door Tim


star1star1star1star1

Prima bedrijf en altijd bereikbaar en snel antwoord
Geplaatst op 9-12-2017 door Ramon


star1star1star1star1star

Wij wilde een kleurrijke website en de mogelijkheid om deze zelf te kunnen onderhouden. Dit is goed gelukt. Ook het aanvraagformulier is toegevoegd aan de site en werkt heel eenvoudig en soepel.
Geplaatst op 27-11-2017 door Partyfriend Drive in Show


star1star1star1star1

Betaalmodule iDeal laten implementeren in onze website. Dezelfde dag werkte het nog. Super
Geplaatst op 7-11-2017 door Tom Bakker


star1star1star1star1star

Voor ons platform voor zaalverhuur zijn wij in contact gekomen met Entersite voor een professionele bedrijvengids. Communicatie verliep prima en ze hebben al onze eisen verwerkt in de website. Erg tevreden
Geplaatst op 12-8-2017 door Zaallocaties


star1star1star1star1star

Ik heb een webshop laten maken bij Entersite en ben erg blij met het resultaat. We worden nu zelfs goed gevonden op mobiel. Je kan zelf makkelijk dingen aanpassen via hun cms
Geplaatst op 13-5-2017 door Nicolien


star1star1star1star1star

Voor onze klanten heeft entersite een SMS module gebouwd voor het aanmelden en afmelden. Zeer tevreden en werkt prima
Geplaatst op 29-10-2016 door LaCosta


star1star1star1star1star

Entersite is een leuk bedrijf die met je meedenkt en heeft voor ons een mooie webshop gebouwd
Geplaatst op 6-6-2016 door Sieradenshop


star1star1star1star1star

Wij zijn zeer tevreden over onze website en het cms. Het beheren van de website is ook eenvoudig in gebruik wat voor ons heel belangrijk was.
Geplaatst op 10-3-2016 door Fietsenwinkel Westland


star1star1star1star1star

Prima webdesign bedrijf en erg behulpzaam
Geplaatst op 20-2-2016 door Peter



Reviews Entersite Design
star1star1star1star1star1

Beoordeling: 4.9 van 5 | Aantal reviews: 21
Schrijf een review | Bekijk alle reviews