• Webdesign Entersite | Nieuws

    Recente projecten

    Meer dan 250 projecten opgeleverd!

Blog en nieuws

Hieronder vind je ons laatste nieuws en projecten waar we mee bezig zijn.


Alluxa Kapsalon

Project: Nieuwe website en cms
Opgeleverd: medio 2023
Website: www.alluxa.nl

Nieuwe website gebouwd voor een dameskapper in Rijswijk compleet met vormgeving en beheersysteem.

Alluxa Kapsalon


Lelijveld en van Gaalen

Project: Responsive website
Opgeleverd: begin 2023
Website: www.lelijveldenvangaalen.nl

Voor een klant van ons hebben we een nieuwe responsive website mogen maken. Compleet met fotogalerie, homepageslider en aanvraagformulier. Daarnaast hebben we een zoekmachine optimalisatie uitgevoerd.

Responsive website


Dierenspeciaalzaak XXL

Project: Zoekmachine optimalisatie
Opgeleverd: medio 2022
Website: www.dierenspeciaalzaakxxl.com

Voor Dierenspeciaal XXL uit Venray hebben wij een uitgebreide zoekmachine optimalisatie mogen uitvoeren om hun webshop veel beter vindbaar te maken in Google. Daarnaast hebben wij gezorgd voor een betere bezoekersconversie van de homepage en het bestelproces.

Zoekmachine optimalisatie


Website restyling Partyfriend DJ

Project: nieuwe website, seo
Opgeleverd: medio 2022
Website: www.partyfriend.nl

Voor een klant van ons hebben wij een restyling uitgevoerd van hun website en voorzien van nieuwe foto's en teksten. Daarnaast hebben wij een extra zoekmachine optimalisatie uitgevoerd om de website hoger te laten scoren in Google. De resultaten zijn binnen 2 weken nu al goed zichtbaar en veelbelovend.

Restyling


Webshop Huisdiermagazijn

Project: webshop, csv import, seo
Opgeleverd: begin 2022
Website: www.huisdiermagazijn.nl

Sindskort hebben we een nieuwe webshop gelanceerd genaamd Huisdiermagazijn. Deze webshop heeft een uitgebreide database met allerlei producten voor dieren. Verder zullen wij alle producten importeren via een Excel csv bestand en koppelen aan het cms.

Nieuwe webshop Huisdiermagazijn


Nieuwe website Vergaderadres

Project: website, cms, seo
Opgeleverd: begin 2022
Website: www.vergaderadres.nl

Met deze website kunnen locaties adverteren die een vergaderzaal aanbieden voor vergaderingen of zakelijke bijeenkomsten. Met het uitgebreide cms op maat kunnen deze locaties geplaatst worden met tekst, logo en foto's en de mogelijkheid voor videos.

Nieuwe website vergaderadres


Cube4U

Project: Offline Designmodule
Opgeleverd: eind 2021
Cube4U is een nieuwe webshop waar je heel eenvoudig je zuil of kubus kan ontwerpen met een eigen tekst. Wij hebben de designer mogen ontwikkelen en de webshop met het gehele bestelproces.

Webshop en designermodule


Nieuwe website Molijn Tandprothiek

Project: website, cms, seo
Opgeleverd: medio 2021
Website: www.molijntandprothetiek.nl

We hebben vandaag een nieuwe website opgeleverd inclusief cms zodat de klant zelf aanpassingen kan doen aan de website. Daarnaast hebben we een Basis SEO pakket geimplementeerd voor een betere vindbaarheid in de regio van Vlaardingen.

Nieuwe website voor Molijn Tandprothetiek Vlaardingen


Nieuwe website Schoonheidsspecialiste Naaldwijk

Project: website, cms, seo
Opgeleverd: begin 2021
Website: www.carlasteenbergen.nl

Carla Steenbergen heeft mij gevraagd om haar website te restylen en te optimaliseren voor Google omdat zij niet goed werd gevonden. Inmiddels is de vernieuwde website in de lucht en merken wij nu al binnen 1 week dat Google de belangrijke zoektermen goed oppakt. We wachten de komende maanden verder af maar het ziet er al veelbelovend uit.

Nieuwe website voor Schoonheidssalon Carla Steenbergen


Webshop Dierenwinkel Zoetermeer

Project: webshop, csv import, seo
Opgeleverd: eind 2020
Website: www.diervoederszoetermeer.nl

Vanaf vandaag zijn we begonnen met de bouw van een grote dierenwinkel in Zoetermeer. De webshop krijgt een compleet nieuwe layout en voorzien van de laatste technieken voor een aangename shop ervaring. Verder zullen wij alle producten importeren via een Excel csv bestand en koppelen met het cms. Een enorme klus maar zeer uitdagend.

Nieuwe webshop Dierenwinkel Zoetermeer


Webshop Restyling Eetbare Bloemen

Project: webshop, seo, cms, ideal
Opgeleverd: eind 2020
Eetbare Bloemen Shop draait al een paar jaar zeer succesvol en staat hoog genoteerd bij de zoekmachines. Echter was het weer tijd voor een restyling van de webshop om zo een betere mobiele ervaring te geven voor de bezoekers.

Webshop restyling voor Eetbarebloemenshop


Nieuwe website Piepschuimstudio

Project: website, cms
Opgeleverd: eind 2020
Website: www.piepschuimstudio.nl

Deze maand hebben we een nieuwe klant mogen verwelkomen die enorm creatief is met piepschuim. Van objecten tot meubels in elke gewenste vorm en kleur. Hun vorige website was een verouderde Wordpress website die aan de trage kant was waardoor de vindbaarheid in Google en de bezoekerconversie niet goed was. Inmiddels draaien ze naar tevredenheid een vernieuwde website op onze snelle en veilige hosting.

Nieuwe website voor Piepschuimstudio


Nieuwe website Kapper Saoed

Project: mobiele website, cms
Opgeleverd: eind 2020
Website: www.saoed.nl

Kapsalon Saoed uit Rijswijk is al jaren klant bij ons en we zijn verheugd dat we opnieuw voor hun een nieuwe website mogen bouwen. De website is nu beter geoptimaliseerd voor mobiel en voorzien van nieuwe foto's die hun ook via ons CMS beheer eenvoudig kunnen aanpassen. De website staat online eind oktober.

Nieuwe website voor Kapsalon Saoed in Rijswijk


Nieuwe webshop Koffie Thee & Zoet

Project: webshop, cms
Opgeleverd: medio 2020
Website: www.koffietheeenzoet.nl

Voor een klant van ons die haar bedrijfsnaam ging wijzigen mochten we haar webhop opnieuw restylen. Ze heeft een Koffie Thee winkel in Vlaardingen. De webshop wordt voorzien van een nieuwe huisstijl en verbeterde foto's van webshop producten. Met ons CMS Beheer kan ze eenvoudig haar webshop beheren en orders inzien van klanten.

Restyling webshop Koffie Thee en Zoet


Atlaszone Maassluis

Project: klant mailing
Opgeleverd: begin 2020
Voor Atlaszone uit Maassluis hebben we een mailing mogen maken en versturen. Via een aangeleverd Excelbestand hebben we de emailadressen geimporteerd en de opmaak verzorgd van het emailbericht. Na het versturen van honderden emailadressen via ons mailsysteem kunnen we precies inzien wie de mail heeft geopend. Wil je ook een mailing sturen? Neem met ons contact op!


Avonturia

Project: maatwerk catalogus
Opgeleverd: medio 2019

Voor onze vaste klant Avonturia hebben we een stuk maatwerk mogen bouwen waarin verschillende diersoorten in een online catalogus verwerkt kunnen worden. Via het bestaande CMS Beheersysteem kan eenvoudig nieuwe dieren toegevoegd worden en foto's geupload. De catalogus is geheel Google geoptimaliseerd zodat op termijn de dierinformatie goed gevonden gaat worden.

Avonturia Online Dieren Catalogus


Nieuw! Veilige hosting incl. SSL/HTTPS

Project: bestaande en nieuwe klanten
Opgeleverd: medio 2019

Voor al onze bestaande en nieuwe klanten bieden we nu standaard Veilige Hosting incl. SSL Certificaat voor https. Het bekende slotje in de browser. Met de huidige AVG regels willen we ervoor zorgen dat elke website veilig is voor bezoekers. Daarnaast zal Google de website hoger ranken en niet meer aanmerken als onveilig. Staat bij jouw website geen slotje of onveilig? Neem dan met ons contact op.


Beachclub One

Project: Restyling website
Opgeleverd: eind 2018
Website: www.beachclubone.nl

Voor Beachclub One in Hoek Van Holland hebben we een nieuwe responsive onepage website gebouwd voorzien van een fotogalerie, aanvraagformulier en een live Youtube streaming video van het strand.

Nieuwe responsive website