• Webdesign Entersite | Nieuws

    SEO Specialist

    Uw website goed vindbaar!

Laatste nieuws

Hieronder vind je ons laatste nieuws en projecten waar we mee bezig zijn.


Webshop Huisdiermagazijn

Project: webshop, csv import, seo
https://www.huisdiermagazijn.nl

Sindskort hebben we een nieuwe webshop gelanceerd genaamd Huisdiermagazijn. Deze webshop heeft een uitgebreide database met allerlei producten voor dieren. Verder zullen wij alle producten importeren via een Excel csv bestand en koppelen aan het cms.

Nieuwe webshop Huisdiermagazijn


Nieuwe website Woonorgaan

Project: Nieuwe website
https://www.woonorgaan.nl

Voor een bestaande klant hebben we een basic website gemaakt incl. opmaak, domein en hosting.

Nieuwe website voor Woonorgaan


Nieuwe website Schoonheidsspecialiste Naaldwijk

Project: website, cms, seo
https://www.carlasteenbergen.nl

Carla Steenbergen heeft mij gevraagd om haar website te restylen en te optimaliseren voor Google omdat zij niet goed werd gevonden. Inmiddels is de vernieuwde website in de lucht en merken wij nu al binnen 1 week dat Google de belangrijke zoektermen goed oppakt. We wachten de komende maanden verder af maar het ziet er al veelbelovend uit.

Nieuwe website voor Schoonheidssalon Carla Steenbergen


Wij zijn verhuisd naar Vlaardingen

Sinds 1 januari zijn wij gevestigd in een nieuw kantoor in Vlaardingen waarbij we onze klanten goed kunnen verwelkomen en beter kunnen informeren betreft de mogelijkheden voor de ontwikkeling van een nieuwe website of webshop.


Webshop Dierenwinkel Zoetermeer

Project: webshop, csv import, seo
https://www.diervoederszoetermeer.nl

Vanaf vandaag zijn we begonnen met de bouw van een grote dierenwinkel in Zoetermeer. De webshop krijgt een compleet nieuwe layout en voorzien van de laatste technieken voor een aangename shop ervaring. Verder zullen wij alle producten importeren via een Excel csv bestand en koppelen met het cms. Een enorme klus maar zeer uitdagend.

Nieuwe webshop Dierenwinkel Zoetermeer


Webshop Restyling Eetbare Bloemen

Project: webshop, seo, cms, ideal
https://www.eetbarebloemenshop.nl

Eetbare Bloemen Shop draait al een paar jaar zeer succesvol en staat hoog genoteerd bij de zoekmachines. Echter was het weer tijd voor een restyling van de webshop om zo een betere mobiele ervaring te geven voor de bezoekers.

Webshop restyling voor Eetbarebloemenshop


Nieuwe website Piepschuimstudio

Project: website, cms
https://www.piepschuimstudio.nl

Deze maand hebben we een nieuwe klant mogen verwelkomen die enorm creatief is met piepschuim. Van objecten tot meubels in elke gewenste vorm en kleur. Hun vorige website was een verouderde Wordpress website die aan de trage kant was waardoor de vindbaarheid in Google en de bezoekerconversie niet goed was. Inmiddels draaien ze naar tevredenheid een vernieuwde website op onze snelle en veilige hosting.

Nieuwe website voor Piepschuimstudio


Nieuwe website Kapper Saoed

Project: mobiele website, cms
https://www.saoed.nl

Kapsalon Saoed uit Rijswijk is al jaren klant bij ons en we zijn verheugd dat we opnieuw voor hun een nieuwe website mogen bouwen. De website is nu beter geoptimaliseerd voor mobiel en voorzien van nieuwe foto's die hun ook via ons CMS beheer eenvoudig kunnen aanpassen. De website staat online eind oktober.

Nieuwe website voor Kapsalon Saoed in Rijswijk


Nieuwe webshop Koffie Thee & Zoet

Project: webshop, cms
https://www.koffietheeenzoet.nl

Voor een klant van ons die haar bedrijfsnaam ging wijzigen mochten we haar webhop opnieuw restylen. Ze heeft een Koffie Thee winkel in Vlaardingen. De webshop wordt voorzien van een nieuwe huisstijl en verbeterde foto's van webshop producten. Met ons CMS Beheer kan ze eenvoudig haar webshop beheren en orders inzien van klanten.

Restyling webshop Koffie Thee en Zoet


Atlaszone Maassluis

Project: klant mailing

Voor Atlaszone uit Maassluis hebben we een mailing mogen maken en versturen. Via een aangeleverd Excelbestand hebben we de emailadressen geimporteerd en de opmaak verzorgd van het emailbericht. Na het versturen van honderden emailadressen via ons mailsysteem kunnen we precies inzien wie de mail heeft geopend. Wil je ook een mailing sturen? Neem met ons contact op!

Mailing versturen


Avonturia

Project: maatwerk catalogus
https://www.de-vogelkelder.nl/dieren/

Voor onze vaste klant Avonturia hebben we een stuk maatwerk mogen bouwen waarin verschillende diersoorten in een online catalogus verwerkt kunnen worden. Via het bestaande CMS Beheersysteem kan eenvoudig nieuwe dieren toegevoegd worden en foto's geupload. De catalogus is geheel Google geoptimaliseerd zodat op termijn de dierinformatie goed gevonden gaat worden.

Avonturia Online Dieren Catalogus


Nieuw! Veilige hosting incl. SSL/HTTPS

Project: bestaande en nieuwe klanten

Voor al onze bestaande en nieuwe klanten bieden we nu standaard Veilige Hosting incl. SSL Certificaat voor https. Het bekende slotje in de browser. Met de huidige AVG regels willen we ervoor zorgen dat elke website veilig is voor bezoekers. Daarnaast zal Google de website hoger ranken en niet meer aanmerken als onveilig. Staat bij jouw website geen slotje of onveilig? Neem dan met ons contact op.

Veilige hosting